Home » 2014 » Октомври » 1 » 3 важни SEO правила
6:00 PM
3 важни SEO правила
  •  1.  Пишете правилно оформени качествени текстове!

Създавайте привлекателни заглавия на текстовете, които пишете и публикувате в сайта си. Почти задължително е присъствието на ключовата дума. Когато фразата е по-дълга може да използвате само част от нея, стига да се разбира за какво ще става дума. Много е важно да се съсредоточите върху определена аудитория от хора, защото по този начин има най-голяма вероятност да привлечете повече читатели, посетители и клиенти, ако целта на публикацията е да продавате стока или услуга. Поставете на няколко места в текста ключовата си дума, като не забравяйте поне веднъж да я удебелите, за да може да изпъква върху текста. Избягвайте дублираното съдържанието, копирането от други сайтове или елементарните спин формати на текстове. Те няма да доведат до нищо добро за вас и няма да се превърнат в увлекателно четиво. Лесно звучи на думи, но изпълнението за да бъде качествено е необходимо време, затова не бързайте.

 
  • 2. Не плащайте за регистрация в търсачки!
 
Ако плащате на разни фирми, които срещу определена сума ви обещават регистрация в 200 или 500 търсачки, то веднага спрете! Регистрацията в тези търсачки може да се извърши безплатно, тъй като процесът е почти напълно автоматизиран. На всичкото отгоре едва дали вашият бизнес, който е позициониран в България, ще го вълнува да се намира в търсачката на Китай?! В крайна сметка истината е една - за България от най-голямо значение е Google. Именно поради тази причина търсете фирми, които да позиционират сайта ви на първа страница и челни позиции в тази търсачка. На всичкото отгоре имайте предвид, че голяма част от търсачките бързо ви индексират, благодарение на "паяците", с които работят. В голяма част от случаите не е необходимо сайтът ви да бъде регистриран в толкова голям брой търсачки. Залагайте на качествено съдържание и популяризирайте сайта си посредством начините, които работят в настоящето.
 
  • 3. Изберете Google Adwords и/или SEO оптимизация!
 
Все още могат да се открият фирми, които предлагат в рамките на 1-2 седмици да ви позиционират на първо място по най-главната ключова дума за сайта ви. Никога не купувайте услугите на тези измамни фирми! Това е невъзможно, още повече с оглед последните ъпдейти на Google и нужният по-бавен начин на работа, за да може да се предпази сайта от наказания. Другият вариант е използването на Google Adwords, но при този вариант възвращаемостта е равна на нула, тъй като един ден, когато спрете да плащате, вашите реклами ще спрат да се показват и вие отново ще се намирате някъде между 5 и 10 страница в Google. SEO оптимизацията предлага възвръщаемост във възможно най-голяма степен, защото чрез нея вие и вашия сайт ще получите максимална реклама и позициониране по голям брой ключови думи и фрази.
Категория: SEO | Преглеждания: 602 | Довавено от: knif3r | Оценка: 5.0 | Гласували :2

Ако урокът ви е харесал можете да го споделите с вашите приятели във фейсбук :
Всички коментари: 0
avatar
Социални Мрежи

PC-Tools.inc | Copyright © 2014-2015
DMCA.com Protection Status Mozilla Firefox+4.0 Chrome+13.2 Opera+5.6 IE+7.9 Safari+2.0